Materiaal voor therapie en begeleiding

Materiaal voor therapie en begeleiding


Opvoedingsspel

OpvoedingsspelHoogkwalitatief, professioneel ontwikkeld spel, waarbij de spelers veel over opvoeding leren.


€ 29.95Aantal  Lekker in je vel spel

Lekker in je vel spel€ 11.95Aantal  Kinderyogakaarten

KinderyogakaartenDeze kaarten zijn bestemd voor kinderen, maar kunnen ook goed gebruikt worden door volwassenen. De oefeningen helpen bij het soepel en sterker maken van het lichaam en zijn niet prestatiegericht. Het gaat om de concentratie en de bewustwording van je bewegingsmogelijkheden. Je goed blijven voelen is daarbij van belang


€ 19.95Aantal  Energizerkaarten

EnergizerkaartenEnergizers zijn korte bewegingsoefeningen. Ze peppen je op, laten je energie stromen, je vermoeidheid verdwijnen en zorgen voor ontspanning, plezier en een gezellige sfeer. Je wordt alerter en kunt je beter concentreren. De energizers helpen ook om een onrustige sfeer in de klas of in het gezin te doorbreken. Op de voorkant van iedere kaart staat een tekening met de naam van de oefening en op de achterkant staan de oefening en een tip.


€ 19.95Aantal  yogaspelkaarten

yogaspelkaartenDe kaarten zijn geschikt voor gebruik op scholen, buitenschoolse opvang of thuis in het gezin. De yogaspelletjes kun je met zijn tweeën of met een groep doen. Door samen yoga te beoefenen, leer je elkaars grenzen af te tasten en elkaar te respecteren.
De oefeningen helpen bij het soepel en sterk maken van je lichaam en zijn niet prestatiegericht. Het gaat om samenwerken en elkaar vertrouwen.
Op de voorkant van iedere kaart staat een tekening met de naam van de oefening en op de achterkant een beschrijving.


€ 19.95Aantal