Coöperatieve spellen

Coöperatieve spellen


Opvoedingsspel

OpvoedingsspelHoogkwalitatief, professioneel ontwikkeld spel, waarbij de spelers veel over opvoeding leren.

Kijk en bestel op onze nieuwe website www.autishop.nl
voor het actuele aanbod en prijzen (klik hier).Oogsttijd (3+) 1-8 spelers

Oogsttijd (3+) 1-8 spelersIn het voorjaar hebben we allerlei groente gezaaid in de moestuin. Nu is het zomer en staat de tuin vol met heerlijke groente. Tijd voor de oogst!
Tijdens het oogsten van de maïs, wortelen, tomaten en boontjes gaat de warme zomer langzaam over in de gure herfst. Zal het lukken om alle groente te oogsten, voordat het herfst is? 
Bij het spel Oogsttijd heeft weliswaar elke speler zijn eigen moestuintje, maar je kunt er ook voor kiezen om elkaar te helpen. Op die manier lukt het vaak beter om de wortelen, maïs, bonen en tomaten te oogsten voordat de herfst aanbreekt. 
OOGSTTIJD is een gemakkelijk te leren spel met een verrassende opbouw. De spelers ontdekken gaandeweg dat elkaar helpen veel kan opleveren.
coöperatief fantasiespel
2 tot 4 spelers, vanaf 4 jaar
Speelduur circa 15 minuten

Kijk en bestel op onze nieuwe website www.autishop.nl
voor het actuele aanbod en prijzen (klik hier).Waar woon jij? (4+)

Waar woon jij? (4+)In wat voor huis wil jij wonen: een iglo, een tipi, een woonboot of juist een rijtjeshuis? Samen bouwen we huizen van over de hele wereld. Tijdens het bouwen kunnen aardbevingen, bosbranden, stormen en overstromingen de huizen beschadigen. Soms kunnen we ze hiertegen beschermen. Raken de huizen toch beschadigd, dan kunnen we ze met elkaar repareren!
 

Kijk en bestel op onze nieuwe website www.autishop.nl
voor het actuele aanbod en prijzen (klik hier).Mount Everest (vanaf 7 jaar)

Mount Everest (vanaf 7 jaar)Een team bergbeklimmers doet een poging om de top van de berg te bereiken. Tijdens de klim krijgt het team te maken met allerlei hindernissen: moeilijk begaanbare plekken, zware weersomstandigheden en kleine ongelukken.
Door goede samenwerking en met de juiste materialen kan de klim worden voortgezet. Maar soms zullen de klimmers tussendoor moeten afdalen om hun uitrusting aan te vullen bij een bevoorradingspunt.
MOUNT EVEREST is een echt team-spel waarbij de spelers goed leren samenwerken. Voor ervaren spelers zijn er twee varianten toegevoegd waarbij het gewicht van de uitrusting een belangrijke rol speelt.

Kijk en bestel op onze nieuwe website www.autishop.nl
voor het actuele aanbod en prijzen (klik hier).